Onze Diensten

Werving & Selectie, Detacheren, Uitzendwerk en Payrolling.
Wij staan voor je klaar!

Voor werkgevers

Persoonlijk contact is de sleutel tot succes. Wij werven en selecteren medewerkers in eigen beheer. Daardoor bouwen we een goede relatie op met werkgevers, en zijn we goed in staat om de perfecte match te maken.
Naast werving en selectie verzorgen wij ook flexibele personeelsoplossingen, zoals detachering en payrolling. Onze tarieven stellen we vast op basis van het ‘salarisgebouw’ van een organisatie. Dankzij onze lage overheadkosten bieden wij bedrijven een aantrekkelijk tarief aan.

De meeste van onze medewerkers komen uit Nederland, maar wij zetten ook vakmensen uit Oost-Europa in. Als geen ander kennen wij de lokale en regionale arbeidsmarkt in zowel Nederland als Oost-Europa. We kunnen je daardoor maatwerk en oplossingen bieden voor het inzetten van tijdelijk (seizoensgebonden) personeel.

Wij komen graag bij je langs om voor je bedrijf de juiste oplossing te vinden. Samen brengen we de wensen en behoeftes in kaart. Zo bieden wij optimale flexibiliteit voor je personeelsbestand. Ook kunnen we je veel administratieve rompslomp rond salaris en personeel uit handen nemen. Informeer gerust naar alle mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op.

Werving & Selectie
Dringend een nieuwe medewerker nodig, maar geen tijd of zin om zelf op zoek te gaan! Wij nemen het hele proces van werven en selecteren van je over. Wij zorgen voor de perfecte match tussen je bedrijf en je nieuwe aanwinst.
Detacheren
Snel nieuwe medewerkers nodig voor tijdelijke projecten of op interim basis? Bij L&O Flexorganisatie kunnen mensen ook op detacheringsbasis werken. Werkzoekenden komen in dienst bij ons en vervolgens lenen we ze uit aan een werkgever. Net als bij onze uitzendkrachten betalen wij het salaris uit en regelen andere belangrijke zaken. Zowel medewerkers als werkgevers profiteren van het gemak, de snelheid van het vinden van een match en de flexibiliteit. Detachering kan voor bepaalde of onbepaalde tijd zijn.
Uitzendwerk
Door gebruik te maken van de uitzendformule kun je medewerkers naar je wensen en behoefte inzetten. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar voor diverse werkzaamheden. Of het nu voor een dag is of voor een half jaar, wij regelen het voor je op momenten dat jouw bedrijfsproces dat vereist. Door deze vorm worden je vaste personeelskosten flexibel gemaakt en houdt je je  totale personeelskosten in de hand. Wij brengen dagelijks vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in heel Nederland bij elkaar. Na een goed uitgevoerde procedure van werving en selectie proberen wij tot een juiste match te komen. De juiste medewerkers worden voorgesteld aan de opdrachtgever met als doel een kwalitatieve match voor een langdurige relatie.
Payrollservice
De salaris- en personeelsadministratie goed bijhouden kost veel tijd. Ook veranderen de wetten en regels regelmatig. Zijn administratieve, financiële en juridische zaken niet je core business? Besteed zaken als salarisadministratie, contracten, loonstroken, administratie dan uit aan L&O Flexorganisatie.

Zuiderhagen 69
7511GK Enschede

Bezoek adres:
Vereinsstrasse 309
48599 Gronau

info@loflex.nl

Kasia 06 522 63 022
Erik    06 520 32 779

Kvk 57926298

NL35 RABO 0158488598